BAKANLIK / Y.Dışı-S.Arabistan - RİYAD ULUSLARARASI TÜRK İLKOKULU

Ock

Okul Duvarlarımızın Görsel Sanatlar Öğretmeni Mahmut DİNDAROĞLU Rehberliğinde  Güzelleştirilmesi.

2016-2017 Eğitim Yılı 1.Dönem 2. Ortak Sınav Takvimi

Ekm

Okulumuz Rehberlik Servisi öğretmenleri Gökmen TAŞATAN ve Ramazan DÖNMEZ 12. sınıf öğrencilerine yönelik YÖS, Meslek Seçimi ve üniversite bölümlerinin tanıtımıyla ilgili bilgilendirme semineri düzenlemiştir.

Cumhuriyet bayramı kutlaması

ortak sınav takvimi

Eyl

27 Eylül 2016 Salı günü Türkiye´den okulumuza yeni öğretmenlerimiz geldiler. Kendilerine hoşgeldiniz der, yeni görev yerlerinizde başarılar dileriz.

Eyl

27 Eylül 2016 Salı günü okulumuzda İlköğretim Haftası ve 15 Temmuz Şehitlerini Anma programları yapıldı.

Eyl

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Ders Kitaplarımızın bir bölümü geldi.Emeği geçenlere Teşekkür ederiz.

Haz

2015 - 2016 Eğitim Öğretim Yılı 16 Haziran 2016 Perşembe günü sona erecektir. Karneler sabahcı öğrenciler için saat 09:00´da, öğlenci öğrenciler için saat 10:00´da verilecektir. Tüm öğrenci ve velilerimize duyurulur.